Първите чадъри бяха сложени на централния плаж в Бургас. Градът вече

...
Първите чадъри бяха сложени на централния плаж в Бургас. Градът вече
Коментари Харесай

От слънце или дъжд ще пазят? Сложиха първите чадъри на плажа в Бургас

Първите чадъри бяха поставени на централния плаж в Бургас. 

Градът към този момент трепетно се приготвя за първите си посетители, макар че гръмотевичните стихии не престават в цялата страна. 
.
За страдание прогнозите на синоптиците не са оптимистични, защото още веднъж се чака дъждовно време през идващите дни.

Утре ще доминира слънчево време, само че след обяд ще се развие купеста, над планинските региони в западната половина от страната и купесто-дъждовна, облачност.



На места ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. В обособени региони в Югозападна България явленията ще са интензивни и ще има условия за градушки. Вятърът ще се ориентира от север-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София – към 22°. Атмосферното налягане ще е малко по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.
.
Над Черноморието облачността ще бъде забележителна, само че денем от юг ще се раздира и понижава. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 22°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В събота и неделя краткотрайно ще се стабилизира въздушната маса над страната, само че поради многото влага в следобедните часове ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици, заяви.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР